LCN SPA


Koe täydellinen Wellness -elämys ammattilaisen tekemässä hoidossa

Hoidoissa käytettävät LCN SPA Hand ja  Nail Care sekä Foot Care -tuotteiden teho perustuu niiden sisältämiin luonnonmukaisiin ainesosiin, aromaattisiin öljyihin ja aasialaisiin kasviuutteisiin.

Trooppisessa Aasiassa on luonnonvaroja käytetty intensiivisesti edistämään terveyttä ja kauneutta. Sen trooppisissa metsissä ja ravinnerikkaassa vulkaanisessa maassa kasvaa yli 6500 erilaista kasvia. Nämä kasvit ovat perusta indonesialaiselle lääketieteelle ja kauneudenhoidolle. LCN SPA tarjoaa täydellisen Wellness -elämyksen noudattamalla aasialaisia hoitomuotoja sisältäviä hemmottelevia rituaaleja.

LCN SPA Wellness - hoitoja suunniteltaessa on käytetty hyödyksi ikivanhojen vaihtoehtoisten hoitomuotojen tuomaa tieto taitoa, kuten vyöhyketerapiaa. Vaihtoehtoisissa hoitomuodoissa on jo kauan hoidettu koko kehoa käsien ja jalkojen avulla. Tämä perinteinen tieto on perustunut ajatukseen siitä, että kädet ja jalat symboloivat kaikkia alueita kehossa. Tätä kautta kehon kaikkiin toimintoihin voidaan vaikuttaa hoitamalla vastaavia alueita käsissä ja jaloissa.

Tämä perinteinen tieto on sisällytetty LCN SPA - hoitoihin ja niitä käytetään hyväksi kahdessa tärkeässä hoitotavassa. Näitä ovat suolapakkaukset ja suolavesikylvyt luonnon jalostamattomasta merisuolasta sekä refleksipisteiden stimulointi lämpimällä öljyllä ja elvyttävällä hieronnalla.

Suosittelemme käsi- ja jalkahoidon yhdistämistä kokonaisvaltaiseksi hoidoksi, jolloin hoitoaika on noin kaksi tuntia.
SPA hoito
LCN SPA
L-Salonki Treatment & Training
Palveluhakemisto
Torikeskus Yliopistonkatu 36 40100 Jyväskylä  P.045 670 66 22 info@l-salonki.fi www.l-salonki.fi
Feelt The Beauty